DigiTand (in ontwikkeling)

De all-in-one oplossing voor de Tandtechnische Sector.

En de naam is……DigiTand!

DigiTand; de naam van de opvolger van het alom bekende, meest gebruiksvriendelijk orderregistratie en facturatie systeem TASQ. Volledig opnieuw ontworpen, gebruik makend van de laatste technieken, optimaal in gebruiksgemak, flexibiliteit en continuïteit. Voor meer info zie hiernaast.

DigiTand is momenteel volop in ontwikkeling. Om jullie (en vooral de huidige TASQ gebruikers) over de voortgang op de hoogte te kunnen houden is deze pagina ingericht.

Controleer deze pagina dus regelmatig. De laatste maanden is er hard gewerkt aan de methode (een soort van raamwerk waar de eindgebruiker niks van ziet) en dit werk is nu voltooid. Nu gaat het werk beginnen aan (wat voor jullie gebruikers het belangrijkste is!) de schermen en workflow, en hiervan zullen met regelmaat updates geplaatst worden.

Aan de onderkant van deze pagina staat de link “nieuws m.b.t. DigiTand”, samen met deze pagina is dit jullie bron voor alle informatie omtrent het nieuwe DigiTand systeem. Deze pagina is direct te benaderen, sla deze dus nu op als favoriet!

Er staan heel wat mooie dingen aan te komen!

Volledig nieuw ontworpen

DigiTand is geen gewijzigde versie maar een compleet nieuw geschreven software pakket. Natuurlijk zal DigiTand alle (en nieuwe!) functionaliteiten bevatten die ook in het TASQ systeem aanwezig waren, echter in een nieuw, en nog gebruikersvriendelijker jasje!

Ontwikkeld met de laatste techniek

DigiTand wordt ontwikkeld in Microsoft Visual Studio van Microsoft en deze omgeving biedt de meeste flexibiliteit en robuustheid om te ontwikkelen voor Windows.

Optimaal gebruiksgemak

Was TASQ al makkelijk in gebruik, DigiTand gaat nog een stap verder. Iedere knop, ieder overzicht, ieder scherm wordt opnieuw bekeken en met het doel op efficiëntie en gebruiksgemak ontworpen. Apart orderscherm en factuurscherm? Waarschijnlijk niet!

Flexibiliteit en continuïteit

Auto update functie staat garant voor het snel kunnen verspreiden van updates aan alle gebruikers. En door de ontwikkel omgeving van Microsoft te gebruiken is de continuïteit onder Windows gewaarborgd.

Terug naar software
Nieuws m.b.t. DigiTand