"Gebruiksvriendelijke en praktische software voor de ZZP’er en het midden- en kleinbedrijf."

Software

Net zoals bij websites hoort een software programma een duidelijk doel voor ogen te hebben. Software dient ter ondersteuning van uw kernzaken en hoort praktische en doeltreffende functionaliteit te bezitten die een tijdsbesparing oplevert.

rbojanssen is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van zzpBuddy en DigiTand.

zzpBuddy

zzpBuddy is het administratie en facturatie programma voor de startende zzp’er en het midden- en kleinbedrijf.

Het is ontwikkeld vanuit de behoefte om snel en makkelijk de administratieve rompslomp af te handelen die het hebben van een eigen zaak met zich mee brengt. Van de afhandeling van facturen tot en met de BTW aangifte toe.

zzpBuddy bevindt zich momenteel nog in de BETA fase en is beschikbaar voor testers. Binnen afzienbare tijd zal de eerste officiële release volgen.

Voor meer informatie omtrent zzpBuddy of als u deel wilt nemen aan de BETA, klik op het icoon hierboven.

DigiTand

Het DigiTand orderregistratie en facturatie systeem is de all-in-one oplossing voor de Tandtechnische Sector.

DigiTand is de opvolger van het alom bekende, meest gebruiksvriendelijke, TASQ systeem. Volledige nieuw ontworpen gebruik makend van de laatste technieken, optimaal gebruiksgemak, flexibiliteit en continuïteit.

DigiTand bevindt zich momenteel nog in de ONTWIKKEL fase. Voor bestaande TASQ en TALAS klanten met een actief onderhoudscontract* zal deze versie geheel gratis verstrekt worden.

*Actief onderhoudscontract voor het TASQ of TALAS programma gedurende de periode voorafgaand aan de release van het DigiTand systeem als ook minimaal 3 jaar erna.

Voor meer informatie omtrent (de ontwikkeling van) het DigiTand systeem klik op het icoon hierboven.

Voorpagina
Webdesign