14 april 2017 Ronald

Gratis SSL / HTTPS beveiliging voor je website!

Goed nieuws!

Vanaf deze week wordt iedere website, die door rbojanssen ontwikkeld en/of gehost is, automatisch voorzien van SSL (https) beveiliging. In leken termen: het beroemde slotje boven in de adresbalk van je browser. rbojanssen is reseller van Antagonist, zij bieden deze beveiliging gratis aan voor hun klanten en rbojanssen speelt dit voordeel door aan zijn klanten, wel zo netjes!

Het werken met SSL beveiliging zorgt ervoor dat alle communicatie tussen jouw website en de bezoekers versleuteld is. Bijkomend voordeel: pagina’s die beveiligd zijn komen hoger in de Google zoekresultaten dan (vergelijkbare) pagina’s die niet beveiligd zijn!

Wat moet jij hiervoor doen? Helemaal niets! rbojanssen regelt alles automatisch voor je.

Wel zo handig om in de toekomst zelf aan te passen: overal waar je het adres van jouw website vermeldt (briefpapier, visitekaartjes, etc) de notatie van http aanpassen naar https! Dit is meer voor de uitstraling dan dat het noodzakelijk is. Zelfs als een klant http intikt i.p.v. https zal deze op jouw website automatisch en ongemerkt doorgestuurd worden naar de beveiligde site.

Wil je meer weten over SSL / https beveiliging? Antagonist heeft hier een uitgebreid artikel geplaatst.

 

En alweer een tevreden klant erbij
Oude host eruit, hosting bij rbojanssen, besparen!

Ronald

Eigenaar rbojanssen - ICT Consultancy, Webdesign & Software ontwikkeling