15 juni 2017 Ronald

En de naam is…….DigiTand!

De naam van de opvolger van het TASQ orderregistratie en facturatie systeem is bekend: DigiTand!

In het kader van “keep it simple” is de naam een samenvoeging van Digitaal en Tandtechniek.

De laatste maanden is er druk gewerkt aan het ontwerp van de methode aan de hand waarvan het DigiTand systeem ontwikkeld wordt. Wat is een methode? Dat is de manier waarop het programma achter de schermen werkt, en dat letterlijk. Gebruikers zien alleen de schermen van een programma maar 80-90% van het werk aan een programma is wat er achter die schermen moet gebeuren, het afhandelen van acties van de gebruiker, het controleren van data en het opslaan van die data zijn slechts enkele voorbeelden.

Het voordeel van een goed ontwikkelde methode is dat het programma robuust en flexibel is en dat de uiteindelijke implementatie van de schermen sneller gaat.

Een methode ontwikkelen is vrij abstract en om er zeker van te zijn dat deze methode straks goed werkt voor DigiTand is het programma zzpBuddy volgens deze methode ontwikkeld. zzpBuddy is ontstaan vanuit de eigen behoefte om alle administratieve aspecten, die het hebben van een eigen zaak met zich mee brengt, af te handelen; wat TASQ/DigiTand is voor de tandtechniek dat is zzpBuddy voor rbojanssen!

Besloten is om zzpBuddy ook aan de markt aan te bieden, het is een eenvoudig en praktisch programma voor de ZZP’er en het midden- en kleinbedrijf ter ondersteuning van de administratieve rompslomp.

zzpBuddy bevindt zich momenteel nog in de BETA fase en draait bij een aantal testers en de eerste reacties zijn ronduit positief! Dat belooft wat voor DigiTand!

Voor meer informatie omtrent DigiTand en zzpBuddy klik hier.

Ronald

Eigenaar rbojanssen - ICT Consultancy, Webdesign & Software ontwikkeling