"Groter bereik en meer betrokkenheid van uw bezoekers"

Door focus op de juiste doelgroep en een goed geïmplementeerd doel.
consultancy

Consultancy

Doel

Bij rbojanssen gaan webdesign en consultancy hand in hand. Allereerst definiëren we duidelijk het doel van de website. Het doel heeft namelijk vaak grote invloed op de vorm van de website. Staat het doel duidelijk vast dan gaan we aan het design beginnen.

De nieuwe website zal meer bezoekers gaan opleveren en de betrokkenheid van deze bezoekers vergroten. Hierdoor ontstaan meer informatie stromen (offerte aanvraag, informatie aanvraag, etc). De consultancy van rbojanssen biedt u de middelen om deze informatie stromen net zo praktisch en professioneel af te handelen als uw website eruit ziet!

Natuurlijk kunt u bij rbojanssen ook terecht voor Consultancy zonder gebruik te maken van de diensten Webdesign en/of Hosting!

Erg “hot” tegenwoordig, ook voor bedrijven, de persoonlijke website! Met foto’s van u / uw personeel / uw zaak…..ook dat doen we bij rbojanssen. En beoordelingen van gebruikers op uw site is bijna een must-have!

Zelf aanpassen

Wilt u zelf na oplevering iets aanpassen aan de site, dat kan! Bij rbojanssen is ieder webdesign traject inclusief begeleiding in het gebruik van uw website. Teksten aanpassen, bloggen, afbeeldingen toevoegen, alles komt aan de orde tijdens het traject.

Onderhoudscontract

Laat u het aanbrengen van wijzigingen liever aan rbojanssen over dan kan dit d.m.v. het afsluiten van een onderhoudscontract. Iedere eerste maandag van de maand wordt uw website voorzien van alle (beveiligings)updates en worden aangeleverde wijzigen aangebracht. In combinatie met een website en het hosting pakket van rbojanssen is dit een complete all-in-one oplossing.

consultancy

Alle voordelen op een rij

  • Achterhalen doel van uw website
  • Kostenbesparing door tijdsbesparing
  • Pro actieve nazorg d.m.v. onderhoudscontract
  • Minimale zorg uwerzijds door all-in-one oplossing
  • Begeleiding in het gebruik van uw website
  • Praktische, op uw bedrijf afgestemde, ICT oplossingen
Voorpagina
Webdesign