26 april 2018 Ronald

AVG info voor klanten van rbojanssen

Privacy verklaring

Sinds vandaag staat er op de websites rbojanssen.com en digitand.nl een privacy verklaring. Deze privacy verklaring bevat belangrijke informatie als u diensten en/of producten (websites en/of programmatuur) afneemt van rbojanssen. Bent u klant bij rbojanssen neem dan even de tijd om deze privacy verklaring te lezen. Wilt u gebruik maken van het contact formulier zult u deze privacy verklaring moeten accepteren.

Omdat ik merk dat veel klanten met vragen zitten betreffende de AVG heb ik hieronder wat informatie geplaatst waar u zelf op moet letten. Zoekt u inspiratie voor uw eigen privacy verklaring? Neem gerust een kijkje hier https://www.rbojanssen.com/privacy 🙂

Heeft u een website bij rbojanssen gehost?

Dan zijn een aantal belangrijke zaken reeds voor u geregeld. Iedere website gehost bij rbojanssen is standaard voorzien van SSL beveiliging. Ook zijn uw mail accounts voorzien van SSL beveiliging. Wel zo fijn!

U bent waarschijnlijk wel verplicht om een privacy verklaring op te nemen. Heeft u een onderhoudscontract? Lever de tekst aan en rbojanssen zorgt ervoor dat dit online komt te staan en eventueel aanwezige contact formulieren worden aangepast.

Gebruikt u programmatuur van rbojanssen?

De database waar uw programma de gegevens in opslaat is sterk beveiligd. Zorg er wel voor dat uw inloggegevens niet makkelijk te raden zijn.

Neem in de privacy verklaring op welke persoonsgegevens u vastlegt en hoe(lang) deze bewaard blijven. Ook als u met de tandarts digitaal communiceert dient dit beveiligd te gebeuren (WhatsApp mag NIET!) en moet dit vastgelegd worden.

M.b.t. de gegevens die uw tandarts aanlevert, dit moet de tandarts vast leggen, hiervoor zal hij een overeenkomst / contract met u afsluiten.

Vragen? Opmerkingen?

Bel als u meer informatie wenst

Meer info op website Autoriteit Persoonsgegevens

Steekwoorden voor de AVG: Transparantie, documentatie en beveiliging. Wat legt u vast en waarom? Hoe zorgt u ervoor dat de persoonsgegevens veilig zijn?

Algemene informatie omtrent de AVG: klik hier

De AVG in een notendop: klik hier

Ronald

Eigenaar rbojanssen - ICT Consultancy, Webdesign & Software ontwikkeling